[qode_slider slider='ezy_cooler' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='4000' height='' responsive_height='yes' anchor='' show_navigation_arrows='yes']

Ezycooler är en flexibel kyllösning för butik, mässor, event mm.

På endast 0,19 ㎡ ges fantastiska möjligheter till både funktion och exponering!

Grunden är Ezycooler 420 och till den finns ett utbud av olika överdelar i wellpapp där man kan exponera varumärken och kampanjer.

Med en fantastisk flexibilitet kan säsongens – eller dagens – varor få ett unikt uttryck. EzyCooler kan snabbt anpassas till den aktuella varan och ges en lockande design – allr för att driva försäljning!

Systemet är uppbyggt kring en återanvändbar kylkassett. På kassetten står överdelen som är gjord i en specialutvecklad wellpapp och kan utformas på olika sätt med ett fyrfärgstryck anpassat för produkten. För att marknadsföra produkten behövs alltså ingen ny kyl, det räcker med en överdel som sedan kasseras.

EzyCooler sparar pengar och miljö eftersom man inte behöver tillverka en ny kyl för kampanjen. Samtidig sparar den lagerutrymme mellan kampanjerna och ger minskade servicekostnader eftersom kylkassetten enkelt kan bytas ut.

Det flexibla formaten gör den lätt att transportera, installera och demontera. Säljaren får lätt plats med den i bilen. Dessutom krävs det ingen rengöring eller lagning. Den billiga överdelen går till pappersåtervinningen när kampanjen är över.

Sortiment EzyCooler